Mitt nya samarbete med City Network

av Mattias Boström den 07 december 2011

Just nu ligger jag i startgroparna för ett lite större partnersamarbete med webbhotellet City Network. Meningen är att vi ska stötta varandra på olika sätt framöver. Vi tjuvstartade redan när jag satte upp min enmansshow ”Jakten på guldstjärnan”, där City Network erbjöd sina kunder biljetter och festivalpass till Uppdrag:Skratt-veckan. Och just nu utgör min sajt ett frågemoment i City Networks iPad2-tävling – övriga frågor handlar om deras samarbetspartners Joakim Jardenberg, Tommy k Johansson, Webmastern och Webbhjälp. Gå in på City Networks Facebooksida och svara på frågorna senast 19 december. Förstapriset känns väldigt lockande!

City Network firar dessutom att de fyller 9 år och erbjuder därför just nu .se-domäner för 9 kr/st. Jag är för egen del rejält sugen på att slå till och shoppa lite användbara domännamn…

Det ska bli riktigt kul att se vad vi kan hitta på för kul samarbeten framöver. Jag lovar att återkomma till det här på bloggen.

{ 1 kommentar… läs det nedan ellerlägg till en }

Johan / City Network december 7, 2011 kl. 13:09

Härligt Mattias! Vi är glada över att ha dig som partner. Mer lär komma! Tack för pushen för vår kampanj. Uppskattas!

Lämna en kommentar

Föregående post:

Nästa post: