Brev till bokhandeln

av Mattias Boström den 14 juni 2013

bokhandelsbrev.JPGFörlaget ska skicka ut min bok till ett gäng bokhandlare, med förhoppningen att de ska läsa boken under sommaren och inse dess potential. Eller vad de nu kommer inse, det vet man aldrig. Nå, iallafall skrev jag därför ett kort följebrev. Här kommer det i sin helhet:

Stockholm i juni 2013

Hej!

Den här boken är inte vad den verkar vara. Vid första anblicken kan man tro att Från Holmes till Sherlock handlar om Sherlock Holmes. Att den är en bok som främst vänder sig till de som är intresserade av denne detektivernas detektiv. Att det är en smal – men ändå tjock – bok om ett begränsat ämne.

Inget kan vara mer fel. Nåja, jag får väl erkänna att den handlar om Sherlock Holmes. Det går inte riktigt att dölja. Men främst är detta en bok för läsare som inte alls är intresserade av Holmes, utan istället vill läsa en saftig och innehållsrik biografi om en familjs öden under ett sekel. Eller som vill ta del av bred populärhistoria, kryddad med kul och spännande detaljer från hela 1900-talet.

Läs några kapitel i början av boken och sen tror jag att du förstår vad jag menar.

Trevlig sommarläsning!

Mattias Boström

PS Boken kommer ut i augusti.

Lämna en kommentar

{ 1 trackback }

Föregående post:

Nästa post: