På gång: Sherlock Holmes och Jakten på guldstjärnan

av Mattias Boström den 06 november 2011

Här är senaste nytt om vad jag kommer hitta på framöver:

Måndag 7 november kl 19 håller jag föredrag om Sherlock HolmesSegeltorps bibliotek i Huddinge kommun. Inträdet är gratis, men man ska föranmäla sig.

Söndag 20 november kl 19.30 är det dags för andra föreställningen av min enmansshow ”Jakten på guldstjärnan”. Premiären gick jättebra och det ska bli kul att få köra showen igen. Den här gången visas showen på teatern Improvisation & Co på Hagagatan 48 i Stockholm, en urmysig teaterlokal med plats för 65 personer som sitter vid små runda bord alldeles nära scenen. Dessutom är det perfekt att ta med sig hämtmat e.dyl. som lite picknick. Alldeles före min show kan man se Zinat Pirzadehs show ”Bakis i burkan” (kl 18.00) – och ser man båda showerna finns det ett perfekt paketpris. Allt om föreställningarna och biljettbokning kan man läsa på Improvisation & Co:s sajt. Det här är min enda planerade föreställning i Stockholm inom närmaste framtiden, så passa på att se showen nu!

Jag har dessutom börjat planera för att åka på en liten snabbturné till Skåne med showen någon gång under våren, och i så fall främst till Ystad och Lund. Mer detaljer om detta kommer inom kort. Lite sugen är jag att även ta med mig showen till Göteborg någon gång framöver.

Vill man se mig på lite kortare ståuppgig i Stockholm så kommer jag att medverka på Big Ben (Folkungagatan 97) 17 och 24 november samt 15 december. Och på El Mundo (Erstagatan 21) 5 december. Min plan är att testa väldigt mycket nytt material vid dessa tillfällen. Måste bara hitta på materialet först.

För att hålla koll på alla datum för show och gig framöver rekommenderar jag en prenumeration på mitt nyhetsbrev. Min tanke är att skicka ut det 1-2 gånger i månaden.

Lämna en kommentar

Föregående post:

Nästa post: