På lördag är det Skrattstock

av Mattias Boström den 25 maj 2011

När jag i höstas började intressera mig för att ståuppa så hade jag tidigt två mål i sikte. Det ena var nybörjartävlingen BungyComedy. Och det andra var den stora humorfestivalen Skrattstock. För att få uppträda på Skrattstock – tillsammans med den svenska komikereliten – behövde jag dock placera mig som topp-tre i Bungy. Jag kom tvåa och därmed var Skrattstock-uppträdandet säkrat.

På lördag 28 maj är det äntligen dags för denna stora niotimmarsbegivenhet på utomhusscenen på Långholmen i Stockholm. Det börjar kl 12 och jag uppträder i ca 3 minuter någon gång under första timmen. Det ska bli otroligt häftigt att få uppträda för så här många människor – kanske flera tusen. Redan vid start brukar det bli fullt med folk som sitter på filtar. Det är fritt inträde!

För den som inte varit på Skrattstock förut så finns det en hel del praktiska detaljer att tänka på. Mike Räsänen sammanfattar dem på Komikaze.se.

Läs gärna mer om mig som stand up-komiker

Lämna en kommentar

{ 1 trackback }

Föregående post:

Nästa post: