Jag kom tvåa i stand up-tävlingen BungyComedy!

av Mattias Boström den 26 april 2011

Igår kväll var det äntligen dags för finalen i nybörjartävlingen i stand up, BungyComedy. Tävlingen som genom åren vunnits av bl a Petra Mede och Soran Ismail, och där mängder av andra stand up-komiker för första gången testat denna svåra konstart.

Ända sedan Karin Adelsköld för ett halvår sedan (2 oktober 2010) övertalade mig att satsa på stand up så har tävlingen BungyComedy varit mitt första stora delmål i min nya stand up-karriär. Karin kom själv tvåa i BungyComedy när hon deltog där 2008.

Och det gick ju riktigt bra för mig! Av de tretton deltagarna i finalen slutade jag tvåa – och det verkar enligt Komikaze.se ha varit ytterst jämnt mellan mig och den duktige vinnaren Peter Kjellberg. Andraplatsen innebär att jag nu får delta på den stora utomhushumorfestivalen Skrattstock på Långholmen den 28 maj. Kom gärna och titta på mig då! Evenemanget pågår kl 12.00-22.00 och hela svenska stand up-eliten finns på plats. Vilket sällskap att uppträda i!

Det häftigaste igår kväll var nog njutningen att stå på scenen och roa 200 personer i publiken. Jag älskade verkligen Boulevardteatern. Där vill jag framträda igen. Här nedan kan ni se hela klippet med mitt tre minuter långa framträdande. Efter 2:45 så börjar de blinka med lamporna för att man ska förstå att man bara har femton sekunder kvar. Tack till Mike Räsänen på Komikaze.se som filmade!

Och ett jättestort tack till Klas Åkerblom och Anders Celin som arrangerar BungyComedy och därigenom ser till att ständigt förse den svenska stand up-världen med nya duktiga komiker!

Läs mer om mina kommande stand up-gig – och tidigare blogginlägg om stand up.

Följ gärna min stand up-karriär på Twitter: @mattiasb

Lämna en kommentar

{ 2 trackbacks }

Föregående post:

Nästa post: