Kolla, en recension!

av Mattias Boström den 21 november 2011

Igår körde jag min show ”Jakten på guldstjärnan” för andra gången. Efter premiären på Boulevardteatern höll jag nu till i teatern Improvisation & Co:s supermysiga lokal på Hagagatan i Stockholm. Jag var lite säkrare och tajtare igår jämfört med premiären, men jag fick kanske inte till riktigt samma nerv som när jag körde första gången. Eller så var det bara säkerheten som gjorde att adrenalinet inte rusade till i samma omfattning.

65 personer får plats runt de små borden som står alldeles intill scenen nere i källarteatern på Hagagatan. Jag hade ungefär 20 personer i publiken och jag var ärligt talat lite orolig att det skulle vara för få för att komma upp i tillräcklig skrattvolym. Men det gick faktiskt alldeles utmärkt – det blev till och med lite trivsamt och personligt på det här sättet. Och det känns skönt att veta inför framtiden, att showen går att genomföra även när publiken inte är så stor. Nu har jag visserligen inga omedelbara planer på att visa föreställningen igen, åtminstone inte i Stockholm. Men kanske dyker det upp någon förfrågan och då är jag förstås redo. Under tiden kommer jag jobba med andra parallella projekt på stand up-fronten.

En som kom och tittade på föreställningen igår var ståuppkomikern Tore Kullgren (se honom gärna i Copycat Singers på TV3). Han har recenserat min show och kommer med många intressanta påpekanden och funderingar. Det här var en recension som både värmde och berörde.

Lämna en kommentar

Föregående post:

Nästa post: