Premiär för ”Jakten på guldstjärnan” 19 oktober

av Mattias Boström den 01 oktober 2011

Den 19 oktober är det så äntligen dags för premiären på min allra första enmansshow.

Det har hänt så mycket det senaste året. Nu på söndag 2 oktober är det exakt ett år sedan min kompis stand up-komikern Karin Adelsköld övertygade mig att prova på denna komikergenre. En genre som jag tidigare aldrig hade trott att jag gillade.

I våras kom jag tvåa i nybörjartävlingen BungyComedy och efter det behövde jag ett nytt tydligt delmål. Att sätta upp en 45 minuter lång enmansshow var förstås en helt knäpp tanke, men galna idéer har aldrig inneburit något hinder för mig förut.

Den här showen blir förmodligen det mest personliga jag kommer framföra på scen på många år framöver. Den kretsar kring några av de viktigaste kraftkällorna i mitt liv: kunskapstörsten och bekräftelsebehovet. Min vanliga smånördiga humor finns förstås med, men det går inte att prata om de här sakerna utan att blanda in svärta. Och jag är ärligt talat lite nyfiken på hur människor i min närhet kommer uppfatta mig efter att ha sett föreställningen. Den är ju något avslöjande.

Showen kommer inledningsvis bara sättas upp en enda kväll. Det här är förmodligen mitt livs största utmaning hittills – och om du vill vara säker på att få se hur det går, gå då in via http://www.uppdragskratt.se/ och boka biljett.

Showen är en av dryga dussinet nyskrivna shower som ingår i festivalveckan ”Uppdrag:Skratt” på Boulevardteatern 18-29 oktober, arrangerad av Mindflyers/Bokastandup.se. Köp gärna festivalpasset och gå och se flera av showerna!

Och så måste jag bara säga att jag älskar min affisch, illustrerad av Jonas Anderson. Och lika mycket älskar jag mina nya pressbilder som Tobias Björkgren tagit – se bilderna på min stand up-sida.

Se även:

Facebooksidan för evenemanget

Min humorsida på Facebook: ”I huvudet på Mattias Boström”

Mer om mina stand up-gig

Föregående post:

Nästa post: