Jag pratar Sherlock Holmes i P3 Populär

av Mattias Boström den 29 januari 2011

Måndag 30 januari har P3 Populär en timslång special om Sherlock Holmes kl 10-11. Jag och Jessika Gedin kommer att sitta i studion och prata allmänt och nördigt om mästerdetektiven och om BBC:s fantastiska nya tv-serie ”Sherlock” i synnerhet. Eventuellt kommer det även ha strömmat in lyssnarfrågor. Det ska bli kul!

På tal om Sherlock Holmes så var jag kortfattat intervjuad om BBC-serien i DN den 23 januari. Artikeln finns tyvärr inte på nätet.

En Holmesartikel som däremot är flitigt spridd på webben är TT Spektra-intervjun som Erik Helmerson gjorde med mig. Den kan man t ex läsa hos Göteborgs-Posten.

I senaste numret av bokbranschens tidning Svensk Bokhandel var jag intervjuad om mitt Sherlock Holmes-samlande. Dessutom fick jag på fotografisk väg pryda både omslaget och en helsida inuti tidningen. Om några veckor kommer artikeln upp på nätet. Tills dess har man dock möjlighet att läsa den i den digitala utgåvan av Svensk Bokhandel.

Slutligen kan jag nämna att jag nu har fått fart på min sajt SherlockHolmes.se igen. Förhoppningsvis ska den bli uppdaterad lite oftare framöver.

{ 2 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Hanna februari 12, 2011 kl. 14:19

Har hört dig prata SH både i p3 och p1, och jag måste ge dig en eloge Mattias för att du låter så entusiastisk (inte bara låter förresten, jag är övertygad om att du verkligen är det också) när du svarar på samma frågor om var man bär deer stalker och inte osv. Det är alltid lika roligt att höra dig!

Mattias Boström februari 22, 2011 kl. 11:22

Hanna: Tack för de orden! Jag är ju milt sagt entusiastisk i det här ämnet. :-)

Lämna en kommentar

{ 1 trackback }

Föregående post:

Nästa post: