Stand up – med blick och vansinne

av Mattias Boström den 02 januari 2011

Niklas Rajfalk brukar fotografera komikerna på BigBenStandUp. Här är två bilder som han tog under mitt framträdande där på annandagen. Jag är nyfiken, vad kan man som opartisk betraktare utläsa ur fotografierna? Vilar det ett lätt vansinne innanför dessa tinningar?

Läs gärna mer om mina stand up-gig

{ 3 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Desirée januari 6, 2011 kl. 12:37

Underbara bilder!!! Så äkta, innerliga och brinnande. Skrik till om du kommer till Jönköping!

Mattias Boström januari 7, 2011 kl. 0:57

Desirée: Kul att du gillar bilderna! Det kommer att komma flera… Jag har inget gig på gång än så länge i Jönköpingstrakten och stand up-klubben som fanns där lades nyligen ner. Men vet vem, kanske dyker jag upp vid tillfälle. :-)

Anna januari 7, 2011 kl. 18:59

Ja, du ser verkligen ut att brinna för det! :)

Lämna en kommentar

Föregående post:

Nästa post: