SSWC-boken 2010: omslaget

av Mattias Boström den 30 juli 2010

Idag är det exakt två veckor kvar till Sweden Social Web CampTjärö i Blekinge skärgård. Jag ser verkligen fram emot att umgås och diskutera nätets utveckling. Och att klappa fåren på Tjärö förstås! 

Som jag har skrivit om på min bloggsida om SSWC så drog jag för en månad sedan igång projektet att sammanställa ”SSWC-boken 2010”, med bidrag av så många som möjligt av lägrets ca 400 deltagare. Nu när jag fixar med de sista detaljerna i boken räknar jag till att runt 180 personer medverkar!

På måndag går den nästan 600-sidiga boken till tryck. Men redan idag passar jag på att lägga upp denna teaser i form av bokens omslag. Fotografiet är taget av Karl Nilsson@beta75 på Twitter. Karl har även photoshoppat in årets SSWC-logga (som kan skymtas på fåret och som textmässigt även finns längst upp på omslaget). Loggan är skapad av Jenny Svensson@Youwza på Twitter. Själv har jag gjort den enkla typografin – och jag är @piratforlaget på Twitter, om någon missat det. :-)

Bubblan Books finns egentligen inte på riktigt, det är bara mitt alias. Men Bubblan Books står i alla fall som utgivare av boken i Kungliga Bibliotekets ISBN-register.

Jag återkommer här på bloggen i nästa vecka med mer uppgifter om boken och hur man kan få tag på den om man inte är med på lägret.

{ 6 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Annika Lidne juli 30, 2010 kl. 14:49

”Bubblan books”!!! Underbart!

Mary juli 30, 2010 kl. 17:19

I like this…

Mattias Östmar juli 31, 2010 kl. 1:12

Älskar Bubblan Books, jag med! :-)

Johan augusti 1, 2010 kl. 13:33

Nice! Kommer den att finnas som .ePub också?

Mattias Boström augusti 1, 2010 kl. 14:32

Johan: Ja, så är tanken. Jag ska få hjälp att fixa det, men jag har ingen aning om hur avancerat jobb det blir. Det är ju extremt mycket olika rubriksnivåer och sådant i boken.

Béatrice Karjalainen augusti 5, 2010 kl. 21:59

Snyggt. Åh vad jag längtar efter att få hålla en i handen.

Lämna en kommentar

{ 4 trackbacks }

Föregående post:

Nästa post: