Gästbloggare på Deckarbiten

av Mattias B den 21 februari 2009

http://deckarbiten.wordpress.comIdag gör jag min debut som gästbloggare på Per Olaisens utmärkta kriminallitteratursblogg Deckarbiten. Läs gärna mitt inlägg ”Vad har Sherlock Holmes att erbjuda läsare idag?”.

Så här skriver Per om nyordningen på bloggen: ”För några dagar sedan debuterade den förste gästbloggaren på Deckarbiten: Bertil Falk. Flera gästbloggare kommer att dyka upp här inom den närmaste tiden och sedan återkomma med ojämna mellanrum. Jag vågar lova intressanta och välskrivna inlägg om stort och smått.”

Jag tycker att det är utmärkt att Deckarbiten i ännu högre grad blir en samlingsplats för deckarintresserade. Att hålla igång en specialämnesblogg på egen hand är ett hästjobb, så jag tycker att det är klokt att använda sig av gästbloggare för att öka aktiviteten och infallsvinklarna.

Själv gästbloggade jag lite på The Baskerville Hall Clubs blogg för två år sen. Även då handlade det förstås om Sherlock Holmes, bl a om Peter Cook och Dudley Moore i den vedervärdiga filmversionen av Baskervilles hund från 1977. Men på Deckarbiten kommer jag nog att skriva även om en del andra ämnen. Det gäller bara att portionera ut texter på rätt ställen: på Deckarbiten, här i skrythyllan, på Svenska Panoptikon, i Holmes-bibliografin och på SherlockHolmes.se. Men var sak på sin rätta plats. Och när jag skriver något nytt så talar jag i alla fall om det här på skrythyllan.

Lämna en kommentar

Föregående post:

Nästa post: