Välkommen till nya adressen!

av Mattias Boström den 25 juli 2009

Nu är flyttlasset på plats. Jag bor härmed i egen domän – www.mattiasbostrom.se – och kommer förhoppningsvis att stormtrivas.

Tack vare att jag nu kan styra lite mer över min wordpress-blogg har jag också möjlighet att utveckla den efterhand. Jag har redan lagt till några smågrejer, t ex att det nu är lätt att sprida vidare länk till inläggen på Twitter och Facebook. Och för eventuella utländska besökare finns nu översättningsknappar överst till höger. Det kommer säkert mer i takt med att jag upptäcker intressanta plugins.

Om du sedan tidigare har länkat till min gamla blogg på din egen blogg/hemsida får du hemskt gärna gå in och ändra adressen, så att nya besökare hos dig hamnar rätt. Allt material från gamla bloggen finns även här.

Välkommen!

{ 2 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Linda juli 25, 2009 kl. 23:53

Här kommer en premiärkommentar!! Ser fint ut.

Mattias B juli 26, 2009 kl. 0:44

Tack, Linda! Det är en fröjd att äntligen kunna gå in och justera i bloggens utseende och dess fasta textsnuttar.

Lämna en kommentar

Föregående post:

Nästa post: