Varför denna skrythylla?

av Mattias B den 14 januari 2009

Som om jag inte hade nog med mina andra bloggar och sajter så drar jag nu igång den här också. Men här kommer jag bara kommentera händelser i den del av mitt liv som är hyfsat offentlig, t ex sådant som är kopplat till böcker jag skriver eller mina aktiviteter som rör Sherlock Holmes. Jag hade dock inte tänkt skriva om sådant jag sysslar med i mitt yrkesliv i förlagsbranschen, utan koncentrerar mig på sådant jag pysslar med på fritiden.

Till att börja med har jag lagt upp en bibliografi, om inte annat så för att jag själv ska hålla reda på vilka böcker jag varit inblandad i. Min flora av projekt är minst sagt spretig. Utöver dessa skriverier har jag även medverkat i en del tidningar och tidskrifter, men en sådan bibliografisk lista får jag återkomma till.

Vi får väl se vad den här bloggen utvecklar sig till. Kanske blir den mest en skrythylla. Men det var ju också tanken.

{ 3 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Mikael Fant januari 15, 2009 kl. 2:21

Fin hylla! Grattis!

hansolov januari 15, 2009 kl. 12:12

Schysst hylla, eh…grabben!

Anders Wiggström januari 17, 2009 kl. 22:54

Intressant hylla!

Lämna en kommentar

Nästa post: