Jag ska se ”En Julpjäs – skägg, luva och blod…”

av Mattias Boström den 29 december 2010

Sedan jag började gå på Stockholms stand up-klubbar för några månader sedan har jag vid tre tillfällen haft glädjen att se Isak Jansson uppträda. Och han har snabbt kommit att bli en av mina absoluta favoriter i den svenska stand up-världen. Härlig energi, bra improvisationer, snygga återkopplingar i stand up-rutinerna, kul röster och förbaskat roliga skämt. Jag har helt enkelt haft väldigt roligt när jag har sett honom. Om du någon gång får möjlighet att se honom köra stand up, passa på!

Nästa vecka ska jag se Isak i ett helt annat sammanhang. Han och Thomas Eriksson har i veckan satt upp föreställningen ”En Julpjäs – skägg, luva och blod…” på Nisserska Teatern i Falun. Den 4 januari kommer den på en endagsturné till Stockholm – och där kommer jag att finnas i publiken. Kom och titta – jag tror att det blir riktigt kul!

I Falukuriren skrev recensenten: ”Inom bara något år är de här unga komikerna redo för de nationella scenerna. Skynda er att se denna lilla komedipralin på Nisserska teatern någon av de återstående föreställningarna!

Pjäsen visas på Chicago Dansstudio, Hornsgatan 75 i Stockholm kl 20.00 den 4 januari. Via Chicago-sajten kan man förhandsboka biljetter. Mer info om pjäsen finns på sajten för En Julpjäs. Kul också om du markerar att du kommer på sidan för Facebook-eventet.

Lämna en kommentar

{ 1 trackback }

Föregående post:

Nästa post: